http://katalogs.lv/adazu-pasvaldibas-policija
Ādažu pašvaldības policija
Ādažu pašvaldības policija aiztur bruņotu vīrieti   
Ādažu pašvaldības policija aiztur bruņotu vīrieti
2013-09-18

Šā gada 16.septembrī plkst.18:29 Ādažu pašvaldības policija saņēma izsaukumu Ādažos, kur vīrietis draudēja ar ierocim līdzīgu priekšmetu. Ierodoties notikuma vietā pašvaldības policijas darbinieki noskaidroja, ka vīrietis ar šaujamierocim līdzīgu priekšmetu mēģināja ieiet vienas privātmājas teritorijā caur citas privātmājas pagalmu. Laikā, kad vīrietis mēģināja pārkāpt pāri žogam viņš paslīdēja un iekrita grāvī. Privātmājas īpašnieks pamanīja, ka vīrietim ir šaujamierocim līdzīgs priekšmets, izrāva to ārā un pārmeta pāri sētai. Ādažu pašvaldības policijas darbinieki aizturēja vīrieti, pārbaudes laikā jakas kreisajā ārējā kabatā atrada īlenu. Uz notikuma vietu tika izsaukta Valsts policija turpmākās lietvedības nodrošināšanai un aizturētais vīrietis ar lietiskajiem pierādījumiem tika nodots Valsts policijai.

Sagaidot Valsts policiju Ādažu pašvaldības policijas darbinieki veica ciemata iedzīvotāju aptauju un noskaidroja, ka aizturētais vīrietis jau ilgstošu laiku draudēja ar fizisku un cita veida izrēķināšanos vienai ciemata iedzīvotai.

 Pašvaldības policija pateicas par iedzīvotāju vērību un rīcību minētajā gadījumā un atgādina, ka Ādažu pašvaldības policija atrodas Depo ielā 2 un jebkurā diennakts laikā reaģē uz iedzīvotāju sūdzībām un lūgumiem pēc palīdzības. Pašvaldības policijas diennakts tālruņi 67997005; 27762020.


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā