http://katalogs.lv/adazu-udens
Ādažu Ūdens, SIA
Uzlabota dzeramā ūdens kvalitāte Ādažos
Projekta „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Ādažos” ietvaros uzlabota dzeramā ūdens kvalitāte Ādažos. 2012. gada nogalē Ādažu ciemā pabeigti neizmantojamo artēzisko aku tamponēšanas darbi un Krastupes ielā 6 izbūvēta 2.pacēluma sūkņu stacija un ūdens rezervuārs, kā arī jaunas atdzelžošanas stacijas ēka. Šos būvniecības darbus veica pilnsabiedrība „Aquatica Waterworks Latvia”. Jaunās iekārtas ir uzlabojušas dzeramā ūdens kvalitāti Ādažu centra un Stapriņu ciemos.
Lasīt vairāk
2013-09-18


SIA „Ādažu Ūdens” uzsāk projekta „Ūdnessaimniecības pakalpojumu attīstība Ādažos, II kārta” īstenošanu
Pamatojoties uz Ministru kabineta 2007.gada 4.decembra noteikumiem Nr.836 „Noteikumi par darbības programmas „Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.5.1.1.aktivitāti „ūdenssaimniecības infrastruktūras attīstība aglomerācijās ar cilvēku ekvivalentu lielāku par 2000”, kā arī uz Atbildīgās iestādes 2012.gada 5.aprīļa lēmumu Nr.569 par projekta apstiprināšanu, 2012. gada 18. jūlijā Ādažu novada dome, SIA „Ādažu Ūdens” un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija noslēdza Civiltiesisko līgumu par projekta „Ūdensaimniecības pakalpojumu attīstība Ādažos, II kārta” Nr. 3DP/3.5.1.1.0/12/IPIA/VARAM/008 (turpmāk tekstā - Projekts) īstenošanu.
Lasīt vairāk
2013-09-18


Projekta „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Ādažos” ieviešana tuvojas noslēgumam
Projekta ietvaros Ādažu ciemā tika izbūvēti kanalizācijas un ūdensapgādes tīkli, rekonstruētas kanalizācijas sūkņu stacijas, kā arī nodotas ekspluatācijā jaunas notekūdeņu attīrīšanas iekārtas. Pašreiz tuvojas noslēgumam ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūves darbi Kadagā, Ādažos un Lukstos. Būvdarbus ūdens ieguves uzlabošanai Kadagā, kā arī ūdensapgādes tīklu rekonstrukciju un paplašināšanu Ādažos, Kadagā un Lukstos veic SIA „Siltums Jums”. Paplašinot kanalizācijas tīklu tiek likvidētas attīrīšanas iekārtas Kadagā un Lukstos, tādējādi projekta teritorijas visus notekūdeņus novadīs uz jaunajām Ādažu attīrīšanas iekārtām pie Gaujas. Pašreiz tiek pabeigta Ādažu ciema ūdensvada tīkla paplašināšana Draudzības, Pirmās un Liepavotu ielas posmos, turpinās pašteces kanalizācijas cauruļvadu izbūve Parka ielā. Ir pabeigti kanalizācijas spiedvadu izbūves darbi Parka ielā Ādažu ciemā, Lukstos un Kadagā.
Lasīt vairāk
2013-09-18


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā