http://katalogs.lv/adazu-udens
Ādažu Ūdens, SIA
SIA „Ādažu Ūdens” uzsāk projekta „Ūdnessaimniecības pakalpojumu attīstība Ādažos, II kārta” īstenošanu
2013-09-18

Pamatojoties uz Ministru kabineta 2007.gada 4.decembra noteikumiem Nr.836 „Noteikumi par darbības programmas „Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.5.1.1.aktivitāti „ūdenssaimniecības infrastruktūras attīstība aglomerācijās ar cilvēku ekvivalentu lielāku par 2000”, kā arī uz Atbildīgās iestādes 2012.gada 5.aprīļa lēmumu Nr.569 par projekta apstiprināšanu, 2012. gada 18. jūlijā Ādažu novada dome, SIA „Ādažu Ūdens” un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija noslēdza Civiltiesisko līgumu par projekta „Ūdensaimniecības pakalpojumu attīstība Ādažos, II kārta” Nr. 3DP/3.5.1.1.0/12/IPIA/VARAM/008 (turpmāk tekstā - Projekts) īstenošanu.

Projekta kopējās izmaksas plānotas 2,43 milj.latu apmērā, t.sk. Kohēzijas fonda līdzfinansējums 1,55 milj.lati, valsts budžeta līdzfinansējums 0,094 milj.lati un pašvaldības līdzfinansējums 366 106 lati. SIA „Ādažu Ūdens” nodrošina līdzfinansējumu pievienotās vērtības nodokļa apmērā. Projekta īstenošanas beigu termiņš ir 2015. gads 1. jūnijs.

Projekta„Ūdensaimniecības pakalpojumu attīstība Ādažos, II kārta” ietvaros 2013. gadā plānots uzsākt ūdensapgādes  un kanalizācijas tīklu izbūvi, kopā paredzot līdz 2015.gadam izbūvēt  8,4 km ūdensapgādes un 11,2 km kanalizācijas tīklus. Plānots arī izbūvēt piecas jaunas kanalizācijas sūkņu stacijas un rekonstruēt vienu esošo.

Pašteces kanalizācijas tīklu paredzēts paplašināt Nūrnieku, Krūkļu, Čiekuru, Rožu, Dzirnavu, Mālnieku, Liepavotu, Dārza, Saules, Ziedu, Skolas, Bērzu, Pļavu, Vārpu, Alīdas, Veltas, Jēkaba, Druvas, Lauku, Graudu, Priežu, Ozolu, Zīļu, Zelmeņu, Gaujas, Skuju, Koku ielās un Vējupes ceļos. (Skatīt pievienoto karti)

Ūdensapgādes tīklu paredzēts paplašināt Nūrnieku, Krūkļu, Draudzības, Rožu, Druvas, Graudu, Lauku,Vēja, Gaujas, Koku, Skuju, Priežu, Ozolu, Zīļu, Zelmeņu ielās un Rīgas gatvē, Vējupes ceļos. (  Skatīt pievienoto karti)

Projekta ietvaros Kohēzijas fonda un valsts budžeta finansējuma saņēmējs ir SIA „Ādažu Ūdens”, kas nodrošina projektu realizāciju.

Projekta administratīvo, tehnisko un vadības uzraudzību nodrošina Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija.


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā