http://katalogs.lv/bauskas-novada-pasvaldiba
Bauskas novada pašvaldība
Bezmaksas seminārs "Kas jāzina par eiro drošību – kasierim un ikvienam no mums"
2013-09-20

Latvijas Darba devēju konfederācija, kas ir lielākā uzņēmēju intereses pārstāvošā organizācija Latvijā, sadarbībā ar Latvijas Banku aicina uz informatīvi izglītojošo BEZMAKSAS semināru "Kas jāzina par eiro drošību – kasierim un ikvienam no mums", kas norisināsies 31.10.2013., Bauskas novada administrācijas ēkā, Uzvaras ielā 1.

Seminārā pirmajā daļā tiks apskatīti jautājumi par eiro banknošu un monētu drošību - banknošu dizains, ieviešanas grafiks, drošības pazīmes u.c., ar ko nāksies saskarties cilvēkiem, kam ikdienas pienākumos ir tieša saskare ar naudu.
Semināra otrā daļā tiks apskatīti pārejas uz eiro norises pamatjautājumi  - kā samainīt skaidru un bezskaidru naudu, kas mainīsies norēķinos, izmantojot banku, kas jāzina par kredītiem un noguldījumiem, kas notiks ar ienākumiem (algu, pensiju, pabalstiem), vai mainīsies cenas un citi jautājumi.

Semināra mērķauditorija: tirdzniecības uzņēmumu pārdevēji, kasieri, pakalpojumu sniedzēji, valsts un pašvaldības policijas darbinieki, pasta darbinieki, pašvaldību vadītāji, deputāti, pašvaldību darbinieki, pašvaldības iestāžu darbinieki, uzņēmēji, reģionālie mediji, citi interesenti.

Detalizēta semināra programma ŠEIT.

Aicinām jūs pieteikties dalībai seminārā līdz 27. septembrim, pa tālruni 26567439, e-pastā zanda.lamba@lddk.lv vai reģistrējoties http://ej.uz/eiroseminari !

Ņemot vērā to, ka vietu skaits ir ierobežots, aicinu savlaicīgi pieteikties semināram.


Zanda Lamba
LDDK reģionālās attīstības un sociālā dialoga koordinatore Zemgales reģionā
ESF projekts "LDDK administratīvās kapacitātes stiprināšana reģionos"


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā