http://katalogs.lv/belwest-trade
Belwest Trade, SIA, Baltkrievijas ādas apavu veikals
Kāju veselība sākas ar kvalitatīviem apaviem   
Kāju veselība sākas ar kvalitatīviem apaviem
2013-10-02

Zelta rudens ne tikai izkrāsoja koku lapas, bet arī atnesa līdzi lietu un vēsumu. No ērtajām vasaras kurpītēm mēs pārejam uz kurpēm, puszābaciņiem un zābakiem.

 

 

Tirdzniecības centri piedāvā modernus apavus jebkurai gaumei un no dažādiem ražotājiem: Itālija, Spānija, Brazīlija, Ķīna...

Neskatoties uz plašo apavu piedāvājumu tirgū (pat neņemot vērā to, ka daži apavi vispār nav ērti), mēs saskaramies ar vairākām problēmām, kam ražotāji nav pievērsuši uzmanību: Latvijas klimatam nepiemēroti apavi, kas izjūk pie pirmajiem lietiem, sintētika, ko ar grūtībām var atšķirt no dabīgās ādas, kā arī iekšējā apavu odere no sintētiskajiem materiāliem, “pateicoties” kam kāja ātrāk nogurst, svīst, rodas smaka, kas, savukārt, nav tikai estētisks jautājums, bet arī rada veselības problēmas, jo mitrums apavos veicina sēnītes attīstību.

Ne kurš katrs ražotājs rūpējas par savu pircēju kāju komfortu un veselību, daudzu ražotāju mērķis ir vienīgi apmierināt estētisko sastāvdaļu – modernu modeli.

Taču tomēr Latvijas pircējiem jau sen ir izveidojies kvalitatīvu un ērtu apavu tēls – tie ir BELWEST apavi.

BELWEST ir viens no atpazīstamākajiem apavu brendiem NVS un Baltijas valstīs. Tas ir vārds, aiz kura stāv gadiem pārbaudītā uzticama un veiksmīga ražotāja reputācija.

Nu jau kopš 1999.gada BELWEST kompānija piedāvā Latvijas pircējiem ērtus apavus no dabīgiem materiāliem: dabīgā āda un zamšāda, dabīgā odere no ādas, tekstils un dabīgā kažokāda. Pateicoties tam, ka materiāli, no kādiem tiek izgatavotas kurpes, zābaki, puszābaki un sporta apavi, ir dabīgi, visai produkcijai ir augsts komforta un izturības līmenis.

Šajā sezonā BELWEST ir sagatavojis mūsu pircējiem rindu rudens un ziemas sezonas jaunumu: modernus jauniešu puszābakus, kā uz papēžiem, tā arī uz plakanās zoles, skaistus un kvalitatīvus sieviešu un vīriešu zābakus un īpaši ērtus modeļus vecākās paaudzes pārstāvjiem.

Saskaņā ar SALAMANDER standartiem uzņēmumā darbojas piecpakāpju kvalitātes kontroles sistēma. BELWEST kompānijas modelētāji seko mūsdienīgas modes tendencēm, ievērojot mūsu reģiona klimatiskos apstākļus.

Viens no pamata aspektiem, kam tiek veltīta īpaša uzmanība, ir komforts. BELWEST ir viens no nedaudzajiem ražotājiem, kas ir parūpējušies par pircējiem ar problemātiskām kājām. Ir pietiekoši daudz modeļu, kas būs īpaši ērti cilvēkiem ar pēdu deformāciju (tā saucamie "kauliņi"), ir modeļi ļoti platai kājai.

Kvalitatīvus apavus no dabīgajiem materiāliem var iegādāties BELWEST firmas veikalos. Pieņemamas cenas, plašs sortiments un daudzveidīga krāsu gamma apmierinās jebkuru gaumi. Visi, kas jau ir iegādājušies kompānijas BELWEST apavus, valkā tos ar patiku un seko jaunumiem.

Nāciet uz mūsu veikaliem - ieprieciniet sevi ar moderniem, ērtiem un kvalitatīviem apaviem.


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā