http://katalogs.lv/beverinas-novada-pasvaldiba
Beverīnas novada pašvaldība
Biedrības "Valmieras-Giterslo reģionu sadarbībai" delegācija dosies uz Vāciju
2013-09-20

Šodien Beverīnas novada domes priekšsēdētāja Cilda Purgale un Trikātas kultūras nama vadītāja Sarmīte Kanašniece kopā ar citu pašvaldību pārstāvjiem no biedrības „Valmieras-Giterslo reģionu sadarbībai" dosies 5 dienu darba vizītē uz Giterslo apriņķi Vācijā.

Vizītes laikā delegācija tiksies ar Giterslo apriņķa landrātu Svenu Georgu Adenaueru un sadarbības koordinatoru Hansu Joahimu Švolovu, apmeklēs vairākas pašvaldības un tiksies ar šo pašvaldību birģermeistariem. Tiks pārrunāta Vācijas pieredze saules enerģijas izmantošanas un atkritumu apsaimniekošanas jautājumos, kā arī notiks iepazīšanās ar dažādām Giterslo iestādēm.

Biedrību izveidoja bijušajā Valmieras rajona teritorijā ietilpstošās pašvaldības sadarbībai ar Giterslo apriņķi un līdz administratīvi teritoriālās reformas īstenošanai Valmieras rajona un Giterslo apriņķa sadarbība ilga 17 gadus. 2009. gadā bijušā Valmieras rajona teritorijā izveidotās pašvaldības - Beverīnas, Burtnieku, Mazsalacas, Naukšēnu, Rūjienas un Kocēnu novads, kā arī Valmiera no jauna vienojās par sadarbības turpināšanu.


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā