http://katalogs.lv/beverinas-novada-pasvaldiba
Beverīnas novada pašvaldība
Pašvaldības vadība tiekas ar darbiniekiem
2013-09-20

Šonedēļ Beverīnas novada pašvaldības vadība katrā novada izglītības iestādē tiksies ar pašvaldības darbiniekiem un pedagogiem, lai abpusēji pārrunātu pašvaldības aktualitātes un informētu par turpmāko pašvaldības darbību.
Šīs vasaras laikā pašvaldības vadībā ir notikušas izmaiņas - priekšsēdētājas amatā no 1.jūlija strādā Cilda Purgale un šī ir pirmā darba nedēļa izpilddirektoram Aivaram Miruškinam, kā arī darbinieki pilnā sastāvā ir atgriezušies no ikgadējiem atvaļinājumiem, tāpēc darbinieku sapulces nepieciešamība un savstarpējā iepazīšanās ir ļoti nepieciešama turpmākās sadarbības veikšanai.
Pirmā darbinieku sapulce šodien notika J.Endzelīna Kauguru pamatskolā, kur sapulcējās Kauguru pagasta pašvaldības darbinieki, lai uzklausītu domes priekšsēdētāju Cildu Purgali un izpilddirektoru Aivaru Miruškinu. Sapulces laikā tika pārrunātas gan pašvaldības šī gada budžeta lietas, gan uzklausītas izglītības iestādes darbinieku vēlmes un priekšlikumi. Rīt vadība ar darbiniekiem tiksies Trikātas pamatskolā, bet piektdien - Brenguļu sākumskolā.
Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā