http://katalogs.lv/jelgavas-novada-pasvaldiba
Jelgavas novada pašvaldība
„Lauku sēta” jeb sezonas atklāšanas pasākums „Līdumos”
2013-09-25

Svinīgi un reizē arī nedaudz neparasti, šonedēļ - 27. septembrī iesāksies IKSC „Līdumi” jaunā sezona. Šogad pasākums plānots pļavā pie „Līdumiem”, kur, sākot ar pl.18.00, notiks teatralizētā „Lauku sēta" ar iespēju ikvienam dalībniekam vai skatītājam piedalīties āra aktivitātēs.
„Līdumi” katru gadu rīko tradicionālo sezonas atklāšanas pasākumu, kur pēc neliela vasaras pārtraukuma ikviens interesents var iepazīties ar šī gada piedāvātajiem pulciņiem un interešu izglītības programmām, tāpat iepazīties ar skolotājiem un pieteikties kādā kolektīvā, lai brīvajā laikā nodarbotos ar sev patīkamām lietām,” norāda IKSC „Līdumi” vadītāja Ilona Freimane, piebilstot, ka tradicionāli sezonas atklāšanā „Līdumu” kolektīvs aicina pie sevis kādus tālākus vai tuvākus kaimiņus ar kādu priekšnesumu, lai arī iedzīvotāji paskatās uz citiem kolektīviem un varbūt arī rodas idejas nākošam gadam.

„Šogad aicinām Īslīces pagasta pašdarbniekus. Sezonas atklāšanas pasākumu „Līdumu” kolektīvs vienmēr grib sagatavot ar saistošu un atraktīvu tematiku. Tā vienu gadu bija „Vasaras noskaņas”, kur pasākumu laikā atcerējāmies vasaras aktivitātes, nometnes, jauniešu apmaiņas projektus un silto laiku, citu gadu tēma „Nāk rudentiņš”, kad visi kopā gājām rudens rotaļās, bijis arī gads, kad skanēja tikai mūsdienīgie ritmi, bet šogad ir atkal kas cits,” teic I.Freimane.

Tā kā šogad sezonas atklāšana notiek īsi pirms Miķeļiem, nolemts rīkot pasākumu īsti latviskā garā ar dzīvniekiem un sienu kaudzēm, ar kopīgām folkloras rotaļām un kāpostu skābēšanu.
Jānorāda, ka atklāšanas pasākumā klātesošos ar priekšnesumiem priecēs SDK „Lielupe”, vokālais ansamblis „Raduga”, koris „Svīri”, deju grupa „ReAkcija”, folkloras kopa „Liepāre” un viesmākslinieki no Īslīces.



Pievienošanas datums: 2013-09-23
Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā