http://katalogs.lv/latvijas-republikas-ministru-kabinets
Latvijas Republikas Ministru kabinets
Atbalsta ziņojumu par Imigrācijas likumā paredzēto noteikumu īstenošanas gaitu un rezultātiem termiņuzturēšanās atļauju jomā
2013-09-17

Otrdien, 17.septembrī, Ministru kabinets atbalstīja informatīvo ziņojumu "Par Imigrācijas likuma 23.panta pirmās daļas 3., 28., 29. un 30.punktā paredzēto noteikumu īstenošanas gaitu un rezultātiem” un uzdeva Valsts kancelejai sagatavot ziņojumu iesniegšanai Saeimai.

 

Imigrācijas likuma 23.panta pirmās daļas 3., 28., 29. un 30.punktā iekļauti nosacījumi, saskaņā ar kuriem trešo valstu pilsoņi, kuri veic komercdarbību vai veikuši investīcijas Latvijas Republikas tautsaimniecībā, var pieprasīt termiņuzturēšanās atļaujas Latvijas Republikā.

Ziņojumā aplūkota termiņuzturēšanās atļauju piešķiršanas dinamika, ar termiņuzturēšanās atļaujām saistīto ārvalstu investīciju loma kopējā ārvalstu investīciju ieplūdē, kā arī ārvalstu investoru sadalījums pēc valstiskās piederības.

Tāpat ziņojumā rūpīgi analizēts katrs no termiņuzturēšanās atļauju saņemšanas veidiem, piemēram, investīcijas nekustamajos īpašumos, finanšu investīcijas kredītiestādē un ieguldījumi kapitālsabiedrību pamatkapitālā. Ziņojumā sniegts attiecīgo Imigrācijas likuma normu ietekmes izvērtējums uz tautsaimniecības reālo sektoru, finanšu sektoru un valsts budžetu.

Ar detalizētu ziņojuma saturu iespējams iepazīties šeit: http://www.mk.gov.lv/lv/mk/tap/?pid=40299034&mode=mk&date=2013-09-17.


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā