http://katalogs.lv/mazsalacas-novada-pasvaldiba
Mazsalacas novada pašvaldība
Latviskās dzīvesziņas semināri
2013-09-26

Aicinām piedalīties Mazsalacas novada Kultūras centrā: Latviskās dzīvesziņas semināros no 2013.gada novembra 1x mēnesī sestdienās, dalības maksa Ls 5,-,pieteikties pie Annas tālrunis 29168166 semināru vadīs Anna Paņina; Dzimtas enerģijas izlīdzināšanas jeb ģimenes izvietojumu semināros no 2014. gada janvāra 1 x mēnesī sestdienās no plkst.10.00 – 17.00, ap plkst.13.00 – pusstundu gara pusdienu pauze. Maksa par semināru Ls 10.-/personai/

Lūdzu visus, kuri gatavojas ierasties uz semināru, pieteikties pie Annas tālrunis 29168166, lai būtu skaidrība par iespējamo dalībnieku skaitu!

Semināra gaitā paredzēti ģimenes sistēmiskie izvietojumi pēc Helingera metodes ”Saskaņā ar gara kustību” un nelielas meditācijas.

Līdzi jāņem biezas zeķes vai čības, lai ielas apavus varētu atstāt malā un saglabāt tīru grīdu, uz kuras pašiem brīžam nākas gan sēdēt , gan gulēt/ vēlams paņemt  līdzi kādu paklājiņu/sedziņu/ Ieteicams paņemt līdzi kaut ko arī pusdienu pauzei.

Berts Helingers par izvietojumiem saka: "Sistēma kārtojas pamazām un rezultāti manāmi tikai pēc kāda laika, jo šī nav ķirurģiska vai terapeitiska iejaukšanās, bet ģimenes sistēmas līdzsvarošana, lai ļautu tai sakārtoties  iespējami dabiskā ceļā".

Pēc izvietojuma cilvēkam pašam ir jāturpina darboties, lai palīdzētu savas ģimenes sistēmai sakārtoties – domās jāuztur dzīva” bilde” ar labo/ vēlamo atrisinājumu vai rezultātu/ Domās ik pa laikam atkal un atkal jāatgriežas pie vēlamās ainas bildes, tādejādi piešķirot savu spēku sistēmai.

Priecāsimies redzēt visus, kuri gatavi strādāt ar sevi, savas ģimenes modeļiem un attiecībām. Ceram, ka mūsu vidū būs arvien vairāk tādu, kuri gatavi saņemt savu senču spēku un svētību.

Semināru vadīs Ieva un Ģirts Anševski.


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā