http://katalogs.lv/pargaujas-novada-pasvaldiba
Pārgaujas novada pašvaldība
Stalbes vidusskola jau trešo gadu piedalīsies „Olimpiskās dienas” pasākumā
2013-09-26

Stalbes vidusskola ir viena no 83 norises vietām, kas pieteikusi dalību 2013.gada “Olimpiskās dienas” pasākumā, kas norisināsies 27.septembrī un kopā pulcēs vairāk nekā 87 000 dalībnieku.

Kā pastāstīja “Olimpiskās dienas” organizatore Stalbes vidusskolā skolotāja Renāte Hmeļņicka, šogad Stalbes vidusskola piedalās jau trešo gadu pēc kārtas. “Šī diena skolēniem ļoti patīk. Arī skolai ir ieguvumi- Latvijas Olimpiskā komiteja dāvina skolai sporta inventāru, kā arī biļetes uz hokeja spēli, kuras saņems brašākie sportotāji,” stāsta R. Hmeļņicka.

Jau pirms pulksten 10 bērni pulcēsies skolas pagalmā, lai Latvijas himnas pavadībā paceltu olimpisko karogu jaunajā Stalbes vidusskolas karoga mastā, lai pēc tam kopīgi izpildītu kopīgo rīta vingrojuma kompleksu. Pēc vingrošanas būs iespēja satikt Latvijas Regbija federācijas ģenerālsekretāru Māri Zeltiņu, kuram skolēni varēs uzdot sev interesējošus jautājumus. Pulksten 11 sāksies olimpiskās sporta aktivitātes.

27.septembrī, plkst.10:00, rīta vingrojuma kompleksu tiešraidē pārraidīs radiostacija “StarFM” un televīzijas kanāls LTV7. “Olimpiskās dienas 2013” rīta vingrošanas komplektu (video un audio formātā) ir iespējams lejupielādēt LOK mājaslapā internetā www.olimpiade.lv, sadaļā “Olimpiskā diena 2013”.


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā