http://katalogs.lv/priekulu-novada-pasvaldiba
Priekuļu novada pašvaldība
Palīdzēsim Liepas jauniešiem tikt pie vingrošanas laukuma
2013-09-26

Liepēnieši, priekulieši, mārsnēnieši un veselavieši mēs esam vienā novadā, tāpēc mums vienam otru ir jāatbalsta. Jūs par mums, mēs par jums un visi kopā par Priekuļu novadu!!!! Liepas kopiena, Liepas bērni un jaunieši, Liepas jauniešu centrs „Apelsīns”, Liepas Ielu Vingrotāji, Liepas pamatskola, Liepas Glābiet bērnus nodaļa, Dienas centrs „Putni” lūdz ikviena novada iedzīvotāja atbalstu un palīdzību.
Liepas jaunieši ir iesnieguši projektu LabieDarbi.lv, projekts ir ticis līdz balsošanai un pagaidām stipri atpaliek no līderiem, bet ar jūsu katra palīdzību mēs ceram cīnīties līdz uzvarai. Atsevišķi mēs esam mazi, kopā mēs esam spēks! Īstenojot projektu Liepā tiktu labiekārtots visiem pieejams vingrošanas laukums, ko sporta stundās varēs izmantot Liepas pamatskolas bērni, bet pārējā laikā Liepas Ielu Vingrotāji, aktīvas atpūtas cienītāji.
Pirms nepilna gada esošajā vingrošanas laukumā sāka trenēties daži jaunieši, nu ir izaugusi Liepas Ielu Vingrotāju grupa, kurā patstāvīgi trenējas bērni un jaunieši vecumā no 10 līdz 25 gadiem. Gada laikā ir pirmās veiksmes un neveiksmes. Jaunieši ar lielisku paraugdemonstrējumu ir uzstājušies 4 „Ķieģeļa mākslas festivālā”, taču vairāki jaunieši trenējoties uz nolietotajiem, nedrošajiem vingrošanas rīkiem ir guvuši traumas. Lai varētu gūt nopietnus panākumus Ielu vingrošanā, lai vairāk jauniešu iesaistītos un jaunieši kopumā tiktu ieinteresēti nodarboties ar sportu, saturīgi pavadīt brīvo laiku ir nepieciešams jauns, drošs sporta aprīkojums.
Ielu vingrošana mūsu bērniem ir iespēja attīstīt talantus, saturīgi pavadīt laiku, pārvarēt un uzvarēt sevi, gūt draugus un domubiedrus, mācīties, dzīvot veselīgu un aktīvu dzīvi. Ielu vingrošana ir visdemokrātiskākais sporta veids, tā nešķiro stipros un vājos, turīgos un mazturīgos. Vingrot var ikviens un jebkad. Lielie trenē mazos, pieredzējušie māca nepieredzējušos!
b_200_150_16777215_00_images_Bildes_rakstiem_Ielu_vingr_Liepa2.jpgIk viena Tava balss ir svarīga kopīgai uzvarai! Nobalsot Tu vari:
http://www.labiedarbi.lv/lv/balso_par_projektu/Ielu-vingrosanas-laukuma-labiekartosana.html , to var izdarīt trīs reizes:
1.       Ievadot savu telefona numuru, saņemot īsziņu un saņemto kodu ievadot, lai balsotu
2.       Šajā pašā mājas lapā balsojot izmantot draugiem.lv
3.       Šajā pašā mājas lapā balsojot izmantot inbox.lv

Paldies par laiku, paldies par iespēju un paldies par kopā būšanu!
Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā