http://katalogs.lv/raunas-novada-pasvaldiba
Raunas novada pašvaldība
AICINĀJUMS PIEDALĪTIES BEZMAKSAS STARPTAUTISKĀ KONTAKTBIRŽĀ UN APMĀCĪBU SEMINĀRĀ IGAUNIJĀ
2013-09-26


Igaunijas – Latvijas programmas projekta DELBI un Tartu uzņēmēju nedēļas ietvaros 10.oktobrī, Dorpat konferenču centrā Tartu, Igaunijā, no plkst. 12:00 – 15:30, Latvijas un Igaunijas uzņēmumiem tiek rīkoti divi paralēli pasākumi:  seminārs - kontaktbirža tūrisma nozares pārstāvjiem: „Kā veidot interesantus tūrisma pakalpojums?”  un apmācību seminārs uzņēmumu vadītājiem, kā arī pārdošanas, eksporta, mārketinga daļu vadītājiem par tēmu: „Kā iegūt lietderīgu informāciju lēmumu pieņemšanai par eksporta tirgiem?”.

   Seminārs - kontaktbirža tūrisma nozares pārstāvjiem: „Kā veidot interesantus tūrisma pakalpojums?” vadīs lektore būs Ülle Puustusmaa, kas ir darbojas tūrisma nozarē vairāk par 15 gadiem ar pieredzi tūrisma uzņēmumu attīstībā un vadībā. Lektorei ir arī vairāk kā 10 gadu konsultēšanas pieredze, kuras laikā sniedz konsultācijas muzejiem un citiem ar tūrismu saistošiem uzņēmumiem. Pēdējie atpazīstamākie projekti ir bijuši sadarbībā ar Igaunijas Tūrisma padomi, kā arī veidojusi apmācību seminārus tūrisma uzņēmumiem Latvijas – Igaunijas – Krievijas projektā „Via Hanseatica“. Semināra laikā tiks apskatīts, kā visveiksmīgāk veidot un noformēt tūrisma pakalpojumus, kā arī Latvijas un Igaunijas uzņēmumiem būs iespēja veidot jaunus kontaktus turpmākai sadarbībai.

   Apmācību seminārs uzņēmumu vadītājiem, kā arī pārdošanas, eksporta, mārketinga daļu vadītājiem par tēmu: „Kā iegūt lietderīgu informāciju lēmumu pieņemšanai par eksporta tirgiem?” vadīs Jakob Saks, kas ir uzņēmējs – eksportētājs. Lektors ir vadījis eksporta daļas gan vairākos Igaunijas, gan ārvalstu uzņēmumos.  Nereti uzņēmumi saskaras ar jautājumiem par to, kur investēt, kādus jaunus produktus veidot, kuru mārketinga stratēģiju izvēlēties utt. Lai pieņemtu lēmumus par konkrētiem jautājumiem, nereti ir nepieciešama papildus informācija. Semināra laikā tiks apskatītas tehnikas, kā nodefinēt un atrast nepieciešamo informāciju par eksporta tirgiem, jo īstie atslēgas vārdi atvieglo ātru lēmuma pieņemšanu kā arī tiek ietaupīti resursi.

   Tartu Biznesa nedēļu organizē Tartu pilsētas domes biznesa attīstības departaments kopā ar citām biznesa attīstības veicinošām organizācijām un iestādēm. Iepriekšējā gadā biznesa nedēļas ietvaros norisinājās apmēram ap 75 dažādiem biznesa pasākumiem (semināriem, kontaktu biržām, izstādēm, apmācībām, konkursiem u.c.) ar kopējo auditoriju 3800 pārstāvji. Šogad tiek plānoti vairāk par 80 dažādiem biznesa pasākumiem.

   Pasākumu finansē Igaunijas – Latvijas programmas projekts DELBI, kura galvenie uzdevumi ir veicināt Latvijas un Igaunijas mazo un vidējo uzņēmumu savstarpējo sadarbību, piedāvājot virtuālo vienas pieturas konsultāciju punktu, organizējot dažāda veida seminārus, konferences un diskusijas. Projektā DELBI partneri ir Igaunijas Tirdzniecības kamera Latvijā, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, Tartu pilsētas dome un Valgas pilsētas dome.

Reģistrēties šeit: http://www.tartu.ee/reg/delbi 
Reģistrācija ir atvērta līdz 01.10.2013.
Pasākuma darba valoda : angļu 
Dalība seminārā: BEZMAKSAS 


Sīkāka informācija par pasākumu:  

Getter Rand (ENG, EST)
+372 5918 0820 
Getter.Rand@raad.tartu.ee 

 

Kā ārī projekta DELBI sekretariātā:

 

info@delbi.eu, mob. + 371 2776687, www.delbi.eu


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā