http://katalogs.lv/rujienas-novada-pasvaldiba
Rūjienas novada pašvaldība
Koku kopšanas darbu pamati
2013-09-27


Pieteikšanās mācību kursam "Koku kopšanas darbu pamati". 160 st. turpinās, jo vēl ir vietas grupā un NVA filiālēs vēl ir pieejami kuponi. Programma palīdz labāk izprast koku kopšanas un stādīšanas vajadzību pašvaldībās, koku uzskaites (inventarizācijas) principus, koptu koku stādījumu ilgtspējību un ietekmi uz pašvaldības budžetu un vides kvalitāti.

Lai piedalītos mācību kursā ir iespēja izmantot Nodarbinātības Valsts aģentūras piedāvāto ESF projektu "Mūžizglītības pasākumi nodarbinātām personām". Papildus informācija NVA mājas lapā. Tur ir informācija, kurās filiālēs vēl ir kuponi. Ar iegūto kuponu tiks apmaksātas mācības pilnībā vai daļēji. Lai iegūtu kuponus, jāreģistrējas NVA aģentūras filiālē.

Dalības maksa individuāliem maksātājiem atkarībā no cilvēku skaita grupā 250-300 lati.

Plānotais nodarbību laiks: no 2013.g. oktobra līdz 2014.g.martam, divas dienas mēnesī: no ceturtdienas līdz piektdienai.

Pieteikumus dalībai mācību kursā "Koku kopšanas darbu pamati" gaidām līdz 2013.gada 2.oktobrim skolas tālākizglītības nodaļā inguna.spaile@ergliarods.lv . Sūtiet dalībnieka vārdu uzvārdu, darba vietu, telefona numuru. Dalībnieku skaits grupā 12-15 cilvēki.


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā