http://katalogs.lv/talsu-novada-pasvaldiba
Talsu novada pašvaldība
Notiks konkursa „Talsu novada sakoptākā pilsēta un pagasts 2013” noslēguma sarīkojums
2013-09-27

27. septembrī plkst. 19.00, Talsu sporta hallē notiks konkursa „Talsu novada sakoptākā pilsēta un pagasts 2013” noslēguma pasākums, kurā tiks paziņoti konkursa rezultāti, pasniegtas balvas un sumināti konkursa dalībnieki.

Sarīkojumā aicināti piedalīties visi konkursa dalībnieki un organizatori, iepriekš piesakot dalību Talsu novada tūrismainformācijas centrā. Sarīkojuma saviesīgajā daļā ikvienam būs iespēja tuvāk iepazīties, un kopīgi sadancot ballē ar grupu „Deserts” no Jelgavas. Konkursa uzvarētāji balvā saņems arī divu dienu kopīgu ekskursiju pa skaistākajām Liepājas novada vietām.

Vērtēšanas komisija ir gandarīta par iedzīvotāju ieguldīto darbu savas dzīvesvietas sakopšanā, centību uzņēmējdarbības attīstībā un sirsnīgo uzņemšanu. Komisija iepazinās ar vēl neapzinātām vietām novadā, vēroja kā attīstījušās dažādas uzņēmējdarbības nozares un uzzināja ļoti daudz par sava novada iestādēm, uzņēmumiem, aktīvākajiem un radošākajiem novadniekiem, novērtēja labvēļu ieguldījumu novada izaugsmē, kā arī saņēma milzīgu pozitīvās enerģijas lādiņu turpmākajam darbam un sadarbībai ar ikvienu novada iedzīvotāju.
Vērtēšanas komisija izsaka pateicību gan konkursa dalībniekiem, gan organizatoriem par veiksmīgu sadarbību konkursa norises gaitā un novēl būt savas dzīvesvietas patriotiem arī turpmāk.

            Paldies visiem par ieguldīto darbu un uz tikšanos Talsu sporta hallē!


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā