http://katalogs.lv/tukuma-novada-dome
Tukuma novada Dome
Par ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifiem novada pagastos
2013-09-27

„18.10.2013. uzklausīšanas sanāksme par SIA „Komunālserviss TILDe" iesniegto ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifu projektu Vienības ciemā, Degoles pagastā, Lancenieku ciemā un Pienavas ciemā, Džūkstes pagastā, Irlavas ciemā, Vasku ciemā un Sātu ciemā, Irlavas pagastā, Lestenes ciemā, Lestenes pagastā, Sēmes ciemā un Kaives ciemā, Sēmes pagastā, Tumes ciemā, Tumes pagastā, Zentenes ciemā, Zentenes pagastā, Tukuma novadā.
2013.gada 18.oktobrī plkst.12:00 Tukuma novada domes konferenču zālē, Talsu ielā 4, Tukumā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (turpmāk tekstā - Komisija) rīko uzklausīšanas sanāksmi par SIA „Komunālserviss TILDe" iesniegto ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifu projektu Vienības ciemā, Degoles pagastā, Lancenieku ciemā un Pienavas ciemā, Džūkstes pagastā, Irlavas ciemā, Vasku ciemā un Sātu ciemā, Irlavas pagastā, Lestenes ciemā, Lestenes pagastā, Sēmes ciemā un Kaives ciemā, Sēmes pagastā, Tumes ciemā, Tumes pagastā, Zentenes ciemā, Zentenes pagastā, Tukuma novadā.

Komisija uz uzklausīšanas sanāksmi ir aicinājusi SIA „Komunālserviss TILDe" pilnvaroto pārstāvi, kas varēs komentēt iesniegtā ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifu projekta būtību un ekonomisko pamatojumu. Uzklausīšanas sanāksmes dalībniekiem tiks dota iespēja uzdot jautājumus un izteikt savus priekšlikumus un ieteikumus par SIA „Komunālserviss TILDe" iesniegto ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifu projektu Vienības ciemā, Degoles pagastā, Lancenieku ciemā un Pienavas ciemā, Džūkstes pagastā, Irlavas ciemā, Vasku ciemā un Sātu ciemā, Irlavas pagastā, Lestenes ciemā, Lestenes pagastā, Sēmes ciemā un Kaives ciemā, Sēmes pagastā, Tumes ciemā, Tumes pagastā, Zentenes ciemā, Zentenes pagastā, Tukuma novadā.
Interesenti dalību sanāksmē var pieteikt pa telefonu vai e-pastu līdz 2013.gada 17.oktobrim (kontaktpersona Agnese Alute, tel.67873195; agnese.alute@sprk.gov.lv).

Iepazīties ar SIA „Komunālserviss TILDe" iesniegto ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifu projektu Vienības ciemā, Degoles pagastā, Lancenieku ciemā un Pienavas ciemā, Džūkstes pagastā, Irlavas ciemā, Vasku ciemā un Sātu ciemā, Irlavas pagastā, Lestenes ciemā, Lestenes pagastā, Sēmes ciemā un Kaives ciemā, Sēmes pagastā, Tumes ciemā, Tumes pagastā, Zentenes ciemā, Zentenes pagastā, Tukuma novadā, var Komisijas mājas lapā http://www.sprk.gov.lv, sadaļā Izsludinātās uzklausīšanas sanāksmes.
Uzklausīšanas sanāksme tiek rīkota valsts valodā, un gadījumā, ja sanāksmes dalībniekam uzklausīšanas sanāksmes laikā ir nepieciešams lietot kādu svešvalodu, lūdzam nodrošināt tulkojumu valsts valodā.
Uzklausīšanas sanāksmes gaita tiek fiksēta protokolā."


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā