http://katalogs.lv/vidzemes-maiznica
Vidzemes maiznīca, A/S
Iedzīvotāji atzīst – „Vidzemes maiznīcas” produkti ir viens no Latvijas simboliem   
Iedzīvotāji atzīst – „Vidzemes maiznīcas” produkti ir viens no Latvijas simboliem
2013-12-15

Kā liecina „Vidzemes maiznīcas” klientu aptauja, vairāki produkcijas cienītāji atzīst, ka šis uzņēmums un viņu ražotie produkti visvairāk asociējas tieši ar Latviju, tāpat tika minētas arī asociācijas ar bērnību un rudens vakariem.
 
„Vidzemes maiznīca” man asociējas ar tradīcijām, bērnību – tikko ceptas maizes smaržu, ar Latvijas garšu,” atzīst Linna Behmane. Kā stāsta kāda cita produktu cienītāja: „Man „Vidzemes maiznīcas” produkti asociējas ar smaržu kā bērnības cukurmaizītēm, ar garšu kā bērnības kanēļmaizītēm un baudu kā bērnības lielākajam našķim.”

Visiecienītākie „Vidzemes maiznīca” produkti ir veselīgie kliju cepumi, barankas ar sīpolu garšu, „Laiviņas” un veselības cepumi, kuru pirkšanas tendence nemainās līdz ar gadalaikiem.

„Visbiežāk esam dzirdējuši, ka tieši mūsu produkcija asociējas ar bērnību, jo ar gadiem mēs tikai esam uzlabojuši esošo un papildinājuši klāstu ar jauniem produktiem. Mēs novērtējam katra pircēja viedokli un cenšamies palikt pie nemainīgām vērtībām, tādējādi esot kopā gan ar jauniem, gan gados veciem cilvēkiem,” atzīst “Vidzemes maiznīcas” valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa – Eglīte.

Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā