http://katalogs.lv/vilakas-novada-dome
Viļakas novada dome
ZAAO izglītības iestādēm piedāvā konkursus par vides tēmu
2013-09-26

SIA ZAAO (ZAAO) aicina skolas un pirmskolas izglītības iestādes iesaistīties radošos, izglītojošos un praktiskos konkursos projekta ”Cilvēks vidē” ietvaros.

Šajā mācību gadā skolu audzēkņiem ir iespēja darboties piecos aizraujošos un interesantos konkursos, savukārt pirmsskolas izglītības iestāžu bērni aicināti iesaistīties trijos konkursos.

Konkursi skolu audzēkņiem: „ZAAO pastkarte”; „ZAAO mēneša jautājums”, „Šķiroto atkritumu akcija”. Šajā gadā divi jauni, radošie konkursi - „Komiksi par atkritumiem” un "Galda spēles".

Konkursi pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem: „ZAAO pastkarte”, „Šķiroto atkritumu akcija”, jaunums - radošais konkurss „ZAAO glezna”.

Jaunieši aicināti piedalīties arī individuālos konkursos un aptaujās sociālajā tīklā draugiem.lv profilā „ZAAO EKO burziņš”. Konkursu uzvarētājiem tiek piešķirtas balvas.

ZAAO vides izglītība ir vērsta uz bērnu un jauniešu līdzdalību vides kvalitātes uzlabošanā. Tās mērķis ir piesaistīt bērnu, jauniešu un viņu vecāku uzmanību aktualitātēm atkritumu jomā, veidot izpratni par videi draudzīgu atkritumu apsaimniekošanu, par atkritumu šķirošanu un dabas resursu saudzēšanu.

Papildus informācija par ZAAO vides izglītības projekta „Cilvēks vidē” konkursa nolikumiem un pieteikšanos atrodama ZAAO mājas lapā www.zaao.lv, sadaļā „Sabiedrības izglītošana”.

SIA „ZAAO” vides projekts „Cilvēks vidē” darbojas jau vairāk nekā desmit gadus. 2012./2013. mācību gadā projektā iesaistījās 75 skolas un 41 pirmsskolas izglītības iestāde.


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā