http://katalogs.lv/balvu-novada-pasvaldiba
Balvu novada pašvaldība
Izbraukuma sanāksmē tiekas pagastu pārvaldnieki   
Izbraukuma sanāksmē tiekas pagastu pārvaldnieki
2013-09-20

Noslēdzot kārtējo darba nedēļu, šodien, 20.septembrī, Bērzkalnes pagastā tikās Balvu novada pagastu pārvalžu vadītāji, Balvu novada Domes priekšsēdētāja vietnieks Normunds Dimitrijevs, Balvu novada pašvaldības izpilddirektore Inta Kaļva un pašvaldības speciālisti, lai pārrunātu aktualitātes, dalītos darba pieredzē un iepazītu pagastu.
Sanāksme iesākās ar Bērzkalnes pagasta pārvaldes vadītāja Jāņa Roginska prezentāciju un stāstījumu par savu pagastu un tajā paveikto. J. Roginskis informēja, ka iedzīvotāju skaits pagastā samazinās, bet ar to darbs neapstājas – pagasta ēkā veikti remonti sociālā darbinieka un bāriņtiesas darbinieka kabinetā, veikts remonts bērnudārza virtuvē un koridoros, laika gaitā pagastā ir izveidota peldvieta, renovēta kapliča un veikti citi darbi, lai attīstītu pagastu. Balvu novada pašvaldības speciālisti klātesošos informēja par grozījumiem iepirkumu procedūrā un vērsa uzmanību, kam jāpievērš uzmanība, sākoties jaunajam gadam. Tāpat pagastu pārvaldes vadītāji tika aicināti sakārtot datus iedzīvotāju un adrešu reģistros.
Savukārt Balvu tālākizglītības un cilvēkresursu attīstības centra (TIC) vadītāja Maruta Castrova dalījās ar Polijā gūto pieredzi un aicināja pagastu pārvaldniekus aktīvi uzrunāt iedzīvotājus, iesaistīties projektā un veidot savus „Latgales tematiskos ciemus”. Sīkāka informācija un apmācības par šādu ciemu veidošanu notiks 22.oktobrī TIC telpās.
N. Dimitrijevs uzsvēra jautājumu par ceļu uzturēšanu, bet izpilddirektore I.Kaļva klātesošajiem atgādināja par Balvu novada ilgtspējīgas attīstības stratēģijas līdz 2030.gadam 1.redakcijas publisko apspriešanu, kas 2.oktobrī plkst.10.00 notiks Kubulu kultūras namā, plkst.13.00 Tilžas kultūras namā, plkst.15.00 Bērzpils Saieta namā, Bērzpilī un plkst.17.00 Balvu Kultūras un atpūtas centrā, Balvu novadā, Balvos. Visi tiek aicināti piedalīties šajās sanāksmēs un izteikt savu viedokli.
Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā