http://katalogs.lv/bauskas-novada-pasvaldiba
Bauskas novada pašvaldība
Bezmaksas semināri Jelgavā, Bauskā un Dobelē par atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai   
Bezmaksas semināri Jelgavā, Bauskā un Dobelē par atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai
2013-09-20

Zemgales plānošanas reģiona ES Struktūrfondu informācijas centrs 20.septembrī Jelgavā, Driksas ielā 9, ēdināšanas kompleksa SILVA 2.stāva konferenču zālē, 25.septembrī Bauskā, Uzvaras ielā 1, Bauskas novada domes 2.stāva zālē un 2.oktobrī Dobelē, Brīvības ielā 7, Dobeles Pieaugušo izglītības un uzņēmējdarbības atbalsta centra zālē organizē bezmaksas semināru par LR tiesisko normu piemērošanu, uzsākot uzņēmējdarbību ar ES struktūrfondu atbalstu.

Semināra programmā:
1. Saimnieciskās darbības tiesiskās formas, reģistrācija, Latvijas nodokļu likumdošana. Lektore - Inguna Leibus, Dr.oec., LLU Grāmatvedības un finanšu katedras asociētā profesore.
• Kas jāzina ESF programmas „Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai" jeb Starta programmas dalībniekiem par saimnieciskās darbības tiesiskajām formām un to reģistrēšanas kārtību – SIA, IK, saimnieciskās darbības veicējs.
• LR nodokļi, to veidi.
• Kas jāzina ESF programmas „Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai" jeb Starta programmas dalībniekiem par mikrouzņēmuma nodokļa aprēķināšanas, deklarēšanas un maksāšanas kārtību, iedzīvotāju atvieglotā ienākuma nodokļa aprēķināšanu, fiksēto ienākuma nodokli, patentmaksu.

2. ESF programma „Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai" jeb Starta programma. Lektors – Hipotēku bankas n Jelgavas filiāles Aizdevumu daļas vadītāja.

Semināros aicināti piedalīties esošie un topošie uzņēmēji, kas plāno tuvākā vai tālākā nākotnē uzsāk uzņēmējdarbību, kā arī ikviens interesents.

Dalību seminārā pieteikt dienu pirms semināra sākuma līdz pulksten 16.30 pa tālruni 65207419, 28356611, vai rakstot uz e-pastu: natalija.gerasimova@zpr.gov.lv, norādot vārdu, uzvārdu, pārstāvēto institūciju, tālruni vai e-pastu, kā arī semināra norises vietu. Pieteikties var arī, izmantojot elektronisko pieteikšanās formu:
• 20.09.2013. Jelgavas semināram šeit
• 25.09.2013. Bauskas semināram šeit
• 02.10.2013. Dobeles semināram šeit
Tiem, kuri vēlas saņemt izdales materiālus - prezentācijas, pieteikšanās obligāta.


Semināru dienas kārtība ir skatāma mājas lapā www.esfondi.zemgale.lv sadaļā „Semināri”.

Semināra darba kārtība Bauskā

Natālija Gerasimova
Zemgales plānošanas reģions
ES struktūrfondu informācijas centrs
Tālr. 65207419
www.esfondi.zemgale.lv


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā