http://katalogs.lv/gunsnlasers
GUNSnLASERS, izklaides parki
Bērnu ballīte GUNSnLASERS izklaides parkos - populāra izvēle bērnu un vecāku vidū   
Bērnu ballīte GUNSnLASERS izklaides parkos - populāra izvēle bērnu un vecāku vidū
2019-07-30

Vai tuvojas bērnu dzimšanas dienas ballīte, bet nav ideju, kā to jautri un atmiņā paliekoši nosvinēt, lai varētu atpūsties netikai viesi, bet arī paši organizatori?

Pareizā un šobrīd arī ļoti pieprasīta izvēle ir GUNSnLASERS lāzertag (lāzera peintbola) un krāsu peintbola parki. Kā notiek bērnu ballīte un ko ņemt vērā? Uzzini vairāk!

Bērnu ballīte no 4 gadu vecuma

Lai atvieglotu organizēšanas procesu un svinību dienā varētu atpūsties, neuztraucoties par jautrību un laika plānošanu, izvēlies lāzertaga spēli! Tā ir jautra un draudzīga šaudīšanās spēle, kurā:
●    izmanto veselībai nekaitīgus infrasarkano staru ieročus, kas darbojas līdzīgi kā TV pultis;
●    trāpījums ir jūtams tikai ar vibrāciju galvas lentā un skaņas signālu ierocī līdz ar to trāpījums nav sāpīgs;
●    spēles ierocis uzkrāj visu spēles statistiku, cik reizes spēlētājs ir izšāvis, cik reizes trāpījis citiem, cik reizes pašam ir trāpīts. Pēc tam programma aprēķina, cik precīs spēlētājs ir bijis;
●    pēc spēles katrs dalībnieks saņem diplomu ar savu statistiku;
●    iespējams iegūt arī kādu no sešiem spēles tituliem - kareivis, iznīcinātājs, kamikadze, snaiperis, neievainojamais vai rembo;
●    mazākiem bērniem ir pieejami vieglāki un mazāki ieroči;
●    tiek izspēlētas dažādas tematiskas misijas un izmantoti papildu atribūti, piemēram, modernie kontroles punkti, sprāgstošas granātas, bumbas ar slepeno kodu, karogu masti u.c.

https://www.youtube.com/watch?v=XbxRc6R59Io

Lāzertagu ir iecienījuši ne tikai bērni, bet arī pieaugušie. Bieži vien arī vecāki pievienojas bērniem spēles laukumā, redzot, cik jautri un azartiski tiek pavadīts laiks. Šādas bērnu ballītes ir topā gan pirmsskolas, gan skolas vecuma bērniem, turklāt citas spēles bērnu ballītē vairs nav vajadzīgas. Pēc sportiskas 2h izklaides jaunieši gribēs tikai uzkost ko garšīgu, piemēram, picas, padzerties un pārrunāt spraigākos momentus un rezultātu. Papildu azartu izpildīt katru instruktora uzdevumu pēc iespējas ātrāk dos vēlme kopā ar savu komandu gūt uzvaru, kā arī iegūt pēc iespējas labāku individuālo statistiku.

Dažādas spēles misijas jeb scenāriji

Bērnu ballīte ar lasertag spēli būs vēl jautrāka pateicoties instruktora profesionalitātei un dotajām misijām, kas ir ļoti dažādas. Tās pielāgo spēlētāju vecumam, iepriekšējai spēles pieredzei, pasākuma tematikai un arī klienta vēlmēm. Tā spēlētaji var doties pasaules glābšanas misijā no citplanētiešiem, teroristu apkarošanas operācijā vai zelta raktuvju iekarošanas uzdevumā. Šāda bērnu ballīte Rīgā nevar neizdoties!

Dažas no populārākajām un klientu iecienītākajām misijām ir:
●    karoga uzvilkšana un noturēšana laukuma lielajā mastā;
●    viedo kontroles punktu ieņemšana un noturēšana 10 minūtes;
●    bumbas atmīnēšana ar slepeno kodu;
●    kofera nogādāšana uz savu bāzi;
●    karoga nozagšana no pretinieka bāzes.

Šīs ir labākās dzimšanas dienas spēles bērniem, jo būs jāsadarbojas komandā, kā arī jāparāda individuālās prasmes, lai izpildītu uzdevumu. Kamēr bērni ir spēles laukumā, par kārtību un jautrību rūpēsies GUNSnLASERS instruktors.

Foto: GUNSnLASERS.lv

Lai bērnu ballīte izdotos par visiem 100%, padomā par garšīgām uzkodām un tematisku piknika vietas noformējumu, kas atbilst jubilāra interesēm un hobijiem! GUNSnLASERS parkos ir pieejamas gan āra piknika vietas ar nojumi, galdiem, soliem un grilu, gan arī siltas un labiekārtotas atpūtas telpas iekšā.

Tematiska bērnu dzimšanas dienas ballīte

Tematiskas bērnu ballītes ir vēl jautrākas, jo gatavošanās process ir radošs ne tikai jums, bet arī viesiem, lai atrasu vai izgatavotu atbilstošu tērpu un dāvanu. Tematiskus elementus noteikti iekļauj arī ielūgumos un uzkodu galda noformējumā - glāzēs, šķīvīšos, galdautā, karodziņos, kūkas dekoros u.tml.

Foto: GUNSnLASERS.lv

Dažas idejas, kādu tematiku kopā ar jubilāru izvēlēties:
●    supervaroņi (gan reāli filmu tēli, gan pašu izdomāti ar īpašām superspējām);
●    citplanētieši;
●    superzvaigznes;
●    paw patrol, Šreks, ledus sirds u.c. multfilmu varoņi;
●    monstriņi;
●    pirāti u.tml.

Tematika var būt arī konkrēta krāsu gamma vai saistīta ar jubilāra brīvā laika interesēm, piemēram, futbols, basketbols vai kāds cits sporta veids. Izvēloties tematiku, brīdiniet viesus par to, ka gaidāma aktivitāte, kurā būs jāskrien, jāpietupjas un jālec. Līdz ar to apģērbam un apaviem ir jābūt ērtiem. To noteikti vērts norādīt arī ielūgumā.

Ja gaidāma bērnu ballīte, tad izvēlies kādu no GUNSnLASERS parkiem Rīgā (Andrejostas ielā 8A, Viestura prospektā 2 vai Mārkalnes ielā 10)! Rezervē spēli vai uzzini vairāk pa telefona numuru +371 27274646 vai mājaslapā www.gunsnlasers.lv! Lai bērnu ballīte Rīgā un citviet izdodas!


Atpakaļ


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā