http://katalogs.lv/adazu-pasvaldibas-policija
Ādažu pašvaldības policija
Ādažu pašvaldības policija aiztur bruņotu vīrieti   
Ādažu pašvaldības policija aiztur bruņotu vīrieti
Šā gada 16.septembrī plkst.18:29 Ādažu pašvaldības policija saņēma izsaukumu Ādažos, kur vīrietis draudēja ar ierocim līdzīgu priekšmetu. Ierodoties notikuma vietā pašvaldības policijas darbinieki noskaidroja, ka vīrietis ar šaujamierocim līdzīgu priekšmetu mēģināja ieiet vienas privātmājas teritorijā caur citas privātmājas pagalmu. Laikā, kad vīrietis mēģināja pārkāpt pāri žogam viņš paslīdēja un iekrita grāvī. Privātmājas īpašnieks pamanīja, ka vīrietim ir šaujamierocim līdzīgs priekšmets, izrāva to ārā un pārmeta pāri sētai. Ādažu pašvaldības policijas darbinieki aizturēja vīrieti, pārbaudes laikā jakas kreisajā ārējā kabatā atrada īlenu. Uz notikuma vietu tika izsaukta Valsts policija turpmākās lietvedības nodrošināšanai un aizturētais vīrietis ar lietiskajiem pierādījumiem tika nodots Valsts policijai.
Lasīt vairāk
2013-09-18


Pārskats par Ādažu pašvaldības policijas paveikto no 9. līdz 15.septembrim
Laika periodā no 2013. gada 9. līdz 15.septembrim Ādažu pašvaldības policija saņēmusi 53 informācijas, kas saistītas ar sabiedriskās kārtības pārkāpumiem un uzraudzību, sastādījusi 17 administratīvā pārkāpuma protokolus. Pagājušā nedēļā Ādažu vidusskolā tika organizēta drošības nedēļa, kuras laikā katru dienu garajā starpbrīdī skolā atradās divi pašvaldības policijas darbinieki, tika uzraudzīti un skaidroti skolas iekšējie kārtības noteikumi, gan jaunajiem skolniekiem un viņu vecākiem, gan tie atgādināti vecāko klašu skolēniem.
Lasīt vairāk
2013-09-18


Pārskats par Ādažu pašvaldības policijas paveikto no 2. līdz 8.septembrim
Laika periodā no 2013. gada 2. līdz 8.septembrim Ādažu pašvaldības policija saņēmusi 55 informācijas, kas saistītas ar sabiedriskās kārtības pārkāpumiem un uzraudzību, izskatījusi 6 iesniegumus, sastādījusi 20 administratīvā pārkāpuma protokolus un 5 administratīvā pārkāpuma protokolus-paziņojumus. Tika nodoti 5 lēmumi par soda naudu piespiedu izpildi Zvērinātiem tiesu izpildītājiem, tika sagūstīti un nogādāti divi klejojoši kaķi apzīmēšanai un sterilizācijai Ādažu veterināra klīnikā.
Lasīt vairāk
2013-09-18


© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā